Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip edinmek, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Bu merdivenler, evgin kaçış senaryolarında hızlı ve güvenli bir şekilde açılıp kullanıma apiko hale gelir. Bu sayede, binada mevcut kişilerin bir zamanlar tahliye edilmesi katkısızlanır ve birey kaybı riski minimize edilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yerında bilirkişi ve sertifikalı gözçılarımızın yardımları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Her vakit muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut başka bir pürüz bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Binalarda yangın kapısı belli standartlarda taraf alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine tatminkâr olarak belirlenen yerlere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page